Descarga de libros de electrónica LLIBRE DE LES BESTIES RTF CHM

LLIBRE DE LES BESTIES de RAMON LLULL

Descarga de libros de electrónica LLIBRE DE LES BESTIES RTF CHM

Descargar LLIBRE DE LES BESTIES PDF

Ficha técnica

  • LLIBRE DE LES BESTIES
  • RAMON LLULL
  • Número de páginas: 128
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788476601013
  • Editorial: BROMERA
  • Año de edición: 1991

Descargar eBook gratis

Descarga de libros de electrónica LLIBRE DE LES BESTIES RTF CHM

Overview

Qui va ser Ramon Llull? Un visionari, un al·lucinat, un boig, un geni, un alquimista… Aquest extraordinari personatge va nàixer a Mallorca l´any 1232 o al principi de 1233. Arran d´una sèrie d´aparicions sobrenaturals de Jesús crucificat, decidí abandonar família i béns i emprendre una nova vida dedicada a la predicació i a la conversió d´infidels. Va viatjar per tota la Mediterrània i per mitja Europa. Però aquesta activitat incessant no li impedí d´escriure més de 250 obres sobre una gran quantitat de temes: política, ciència, medicina, retòrica, lògica, filosofia, teologia, dret, etc. El Llibre de les bèsties constitueix una sàtira sobre la lluita pel poder, una crítica de la societat del final del segle XIII representada al·legòricament pel món dels animals. La corrupció, els abusos de poder i les injustícies no hi falten. Unes constants temàtiques que encara són ben presents en els temps que ens ha tocat viure.

Pdf Recomendados:
Amazon free audio books download The Anti-Anxiety Diet Cookbook: Stress-Free Recipes to Mellow Your Mood ePub FB2 9781612439358 (English literature) by Ali Miller RD LD CDE pdf,
Download full books for free Noel Street 9781982129583 ePub (English Edition) read pdf,

Næste indlæg

Descargas gratuitas de libros kindle uk ROLLERCOASTER: FRANKENSTEIN de MARY W. SHELLEY en español 9780198355335